lördag 18 februari 2012

Aktiv helg, so far

Efter en lång arbetsveckan, iallafall för mig som jobbade 4 dagar istället för mina vanliga 3, var jag lite mör och en aningens trött. Några finingar ringde efter middagen och vill åka skridskor och vi var inte alls nödbedda. Skönt att få lite frisk luft. På gatan nedanför oss finns en grusfotbollsplan som vintertid spolas till is och vi åker ganska ofta där. Nära och bra.

Förra året hade vi obligatioriska söndagsbad på badhuset, men i år, på grund av sonens hockeyskola, så blir det lördagsbad. Varmvattenbassängen värmer våra frusna vinterkroppar och bastun.... åh, denna härliga bastu. Like, like, like! I den stora bassängen tränade dottern för att ta den gula baddaren. Liite läskigt med djupt vatten dock, men hon tränade på. Sonen har siktat in sig på den blå baddaren.

Troligen blir det mycket skidåkning i morgon då sonens nya skidor ska åkas in. Vi hann knappt hem från sportbutiken med nyskidorna innan pjäxorna åkte på och han for ut och premiärkörde. Han utbrast: Jädrans vad snabba de här nya skidorna är!.
Snöstormen bekom honom inte det minsta och faktiskt inte mig heller. Det var riktigt skönt ute fast det blåste storm och snöade. Nu hoppas vi på en blåsfri söndag...

Inga kommentarer: