måndag 26 september 2011

Det är sant det där om pensionärerna

När vi fick veta att vår nya boda skulle komma gode snart och att vi var tvungna att sätta upp den redan nu i höst tog vi kontakt med svärpäronen. Visst kunde de komma och hjälpa oss att sätta upp bodan. Två pensionärer med all tid i världen. Yeh right!
Maken tog ledigt den enda veckan han fick för jobbet och det är denna vecka det. Annars har det dröjt ända tills i mitten på november. Liiite för kallt att smälla upp en boda tyckte vi så det fick bli denna vecka.
Svärpäronen kunde komma, men först på tisdagskväll var det första budet. De skulle på läkarbesök på måndag och mammografi på tisdag. Check! Det skulle väl passa alldeles utmärkt för då hinner jag och maken göra iordning grunden och lägga ut lecablock och våga in så att det är bara att kicka igång på tisdag och få hjälp av dem resten av veckan.
Nä si så roligt ska vi inte ha det!
Igår ringde vi för att stämma av. Nä, det skulle inte gå att komma på tisdag för de har skjutit en älg som de var tvungen att ta reda på. Först på torsdagseftermiddag skulle de kunna komma loss.
Få se nu: måndag, tisdag, onsdag, halva torsdag. Vad är kvar av veckan sen? Fredag, lördag och söndag. Sen är makens semester slut....
Tänk att de där pensionärerna ska ha så himla mycket att stå i och att de så bo så förbollat långt bort!
Det är sant vad det säger om pensionärer: De är aldrig så upptagna som när de blivit pensionärer!

3 kommentarer:

JD sa...

hihi känner igen detta så väl. Måste bara passa på att säga vad underbar din sida blivit.
Mvh Jessica

Anne sa...

Ja dessa panchosar*himlar med ögonen*..

Flingan sa...

Tack JD! Jag kände att en förändring var nödvändig.
Anne: Jag himlar mé...