söndag 18 mars 2012

Det där med balansen då..

I en strävan att underlätta vardagen beställde vi ICAs inspirationskasse. Vi hade den ganska länge, men sen insåg vi att det blev ganska dyrt pga att vi inte använde alla ingredienser. Allergier satte stopp för den kassen.
Vi började dra ut recept på ICA billiga veckan-kasse och köpa ingredienser själva.
 . Helt ok, men... Önskan fanns ändå där om en enklare matvardag.
Såg av en slump att linas matkasse börjat med Linas barnkasse.


Om Linas Barnkasse
– Lätt att laga, lätt att gilla

I Linas Barnkasse har vi ett stort fokus på barn – och på föräldrar som vill att maten ska vara extra lättlagad.
När vi utformar menyerna låter vi barn vara med och påverka vilka maträtter Barnkassen ska innehålla. Utifrån barnens favoriträtter och vår ambition om sunda middagar skapar vi goda, varierade och näringsmässigt välbalanserade recept. Vi har också lyssnat på föräldrar som efterfrågat enkla och lättlagade recept. Det har resulterat i att vi behållit vår idé om att laga mat från grunden men att vi förenklar recepten och tar genvägar som färdiga såser eller grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda. Små detaljer som gör matlagningen enklare! I Barnkassen är alltid tre av rätterna snabba medan två är medelsnabba.
Vår erfarenhet är att många barn gillar att äta sina favoriträtter ofta medan deras föräldrar föredrar större variation. Därför har vi valt att låta menyerna i Barnkassen komma tillbaka ungefär var fjärde månad.


Om en vecka levereras linas barnkasse till vår dörr. Can´t wait!

Inga kommentarer: